A jeni gjallë more?

Probleme, diskutime rreth shoqerise shqiptare. (dhe te huaj)

Nen-Forum: Politike, Teologji.

Moderators: Beka Floyd, SadButTrue, bg82

Post Reply
User avatar
MUSE
Posts: 244
Joined: Thu Jun 03, 2010 5:26 pm

A jeni gjallë more?

Post by MUSE »

Urime 8 Marsi

User avatar
Artan
Administrator
Posts: 3457
Joined: Wed Dec 17, 2003 12:52 am
Location: RockSonte.com
Contact:

Re: A jeni gjallë more?

Post by Artan »

Urime 2 dhjetori 🤪

User avatar
dream_th
Administrator
Posts: 5525
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:55 am
Contact:

Re: A jeni gjallë more?

Post by dream_th »

Lol

Post Reply