PARAQITJA NË NJË INTERVISTË PUNE

Per tema qe nuk kane kategori perkatese

Moderators: Beka Floyd, bg82, username

Post Reply
ofertapune
Posts: 2
Joined: Tue Mar 31, 2015 12:33 pm
Contact:

PARAQITJA NË NJË INTERVISTË PUNE

Post by ofertapune »

PARAQITJA NË NJË INTERVISTË PUNE
Sigurisht që në një intervistë pune ju doni të shkëlqeni dhe t’i pëlqeni personave që gjenden në panel me mendjen, intelektin dhe aftësinë tuaj profesionale. Por para se të uleni, duhet ta keni parasysh që ata vetëm e kanë krijuar një opinion për ty, përderisa ju keni arritur deri në fazen e intervistave do të thot që CV-ja juaj I ka lënë atyre të kuptojnë që ju mund të jeni punëtori I tyre potencial.

Pavarësisht se stili yt I veshjes është I mbushur vetëm me rroba firmato dhe luksoze, apo jeni person që nuk I intereson aspak moda, pamja e jashtme është një faktor I madh për përshtypjen e parë që e krijojnë njerëzit për ty sidomos në raste të tilla të intervistave të punës.

Sipas stilistes të njohur Laura McDade nga firma Topshop/Topman dhe disa blogereve të reja, stili është gjithçka kur bëhet fjalë për përshtypjen e parë që ju krijoni tek personat e tjerë. Ja disa keshilla sa I përket kësaj fushe nga këto profesioniste:

http://ofertapune.net/paraqitja-ne-nje-interviste-pune/

Post Reply