Publikohen spotet: Eja ne skijim

ktu mundeni me hap tema me video linqe prej faqeve si youtube, google etj

Moderators: Beka Floyd, bg82, username

Post Reply
User avatar
AC/DC
Posts: 339
Joined: Sun Feb 07, 2010 7:38 pm

Publikohen spotet: Eja ne skijim

Post by AC/DC »

Siç kishin paralajmeruar ashtu edhe ndodhi, jane dy video-spote te ndryshme njeri diten e tjetri naten per kengen “Eja ne skijim” te grupit The Bloody Foeigners ne bashkepunim me Genc Salihun dhe Gizan. Per te mos e zgjatur ju lem ne shoqeri te dy video-spoteve me te reja:/rockshqip.com

Diten:


Naten:


Luajten:
Arbër Salihu, Nol Sahatçiu
Vullkan Gacaferri, Genc Salihu, Virtyt Pula, Fatjon Miftaraj

Grimiと Facepaint: Rrita Pula
Kostumet: Arbër Salihu, Virtyt Pula
Drejtor Artistik: Virtyt Pula
Postproduksioni: Kaltrina Krasniqi
Montazhi: Kaltrina Krasniqi & Arbër Salihu
Drejtor i Fotografisë: Kaltrina Krasniqi
Skenari: Arbër Salihu
Regjisor: Arbër Salihu, Kaltrina Krasniqi, Virtyt Pula/rockshqip.com
User avatar
darian
Posts: 1040
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:50 pm
Location: .www

Re: Publikohen spotet: Eja ne skijim

Post by darian »

qiky djali ne spot mdoket u kon antar ne rocksonte.

::shky-tu-kesh::::
Post Reply