Shihni tërë koncertin te Stone Sour, Portnoy në bateri

Lajme te pergjithshme rreth muzikes rock, faqes rocksonte etj.
Post Reply
User avatar
Mr.Exorcist
Administrator
Posts: 1820
Joined: Tue Feb 10, 2004 10:41 pm
Location: 029/
Contact:

Shihni tërë koncertin te Stone Sour, Portnoy në bateri

Post by Mr.Exorcist »

Image
Kjo ishte para disa dit - 24 shtator ne Rio de Janeiro ne Rock In Rio, dhe ne internet u shfaq gjith koncerti ne nje inqizim profesional, ne menyre qe te gjithe te interesuarit (nese ka, natyrisht) qe ta shohin punen e ketij kombinimi.
Post Reply