Mike Portnoy dhe Steve Morse ne nje projekt

Lajme te pergjithshme rreth muzikes rock, faqes rocksonte etj.
Post Reply
User avatar
aenima
Moderator
Posts: 2032
Joined: Thu Oct 05, 2006 10:09 am
Location: Adam Jones' Sixth Finger
Contact:

Mike Portnoy dhe Steve Morse ne nje projekt

Post by aenima »

Image


Sipas disa te dhanav thuhet qe Mike Portnoy dhe Steve Morse planifikojn nje album te perbashkt. Ky projekt dote perfshin edhe keta muzikanta te njohur si Neal Morse , Casey McPherson , Dace Larue .
Neal Morse thot qe ajo qka dote krijohet eshte akoma si nje misterje , ai poashtu thot qe momentalisht nuk ka asnje dat se kur pritet perfundimi i keti projketi .
Post Reply