Prince, dy koncerte në Itali

Lajme te pergjithshme rreth muzikes rock, faqes rocksonte etj.
Post Reply
User avatar
Mr.Exorcist
Administrator
Posts: 1820
Joined: Tue Feb 10, 2004 10:41 pm
Location: 029/
Contact:

Prince, dy koncerte në Itali

Post by Mr.Exorcist »

Image
Pritje e madhe për dy koncertet italiane të Prince, që i kthehet shfaqjeve “live” me “20Ten Tour 2010”.

Takimet do të jenë më 2 nëntor në Palalottomatica të Romës dhe në 3 në Mediolanum Forum të Milanos.

Muzikanti i Minneapolis do të këndojë disa suksese të tij, nga “1999” në “Purple Rain”, duke kaluar nga “Kiss” tek “U Got The Look”, përveçse një versioni të papublikuar të klasikes së Simon&Garfunkel “Bridge Over Troubled Water”.
Post Reply