Carlos Santana në bashkpunim me Chris Cornell,Joe Cocker,Nas

Lajme te pergjithshme rreth muzikes rock, faqes rocksonte etj.
Post Reply
User avatar
aenima
Moderator
Posts: 2032
Joined: Thu Oct 05, 2006 10:09 am
Location: Adam Jones' Sixth Finger
Contact:

Carlos Santana në bashkpunim me Chris Cornell,Joe Cocker,Nas

Post by aenima »

Image


Per albumin e kater me covera kllasik rock, Carlos Santana eshte duke bashkpunu me grupe e muzikanta të ndryshem , ku përfshihen : ( Ray Manzarek-the doors),Chris Corlell, Joe Cocker dhe reperi Nas.
Ndersa flitet se Santana edhe Nas po punojn ne njeren pej kangve te AC/DC –Back in Black ndersa Cornelli dota zotoj nje keng nga Led Zeppelin “whole Lotta Love” dhe Cocker dote kendoj nje prej Jimi Hendrix “Little Wing”. Ndersa Manzarek dote ndihmoj në perpunimin e kanges nga xgrupi i tina the doors “riders on the storm”.
Momentalisht ska ndonje titull ose ndonje date se kur dote del ne shitje .
User avatar
David Gilmour
Posts: 5122
Joined: Sun Sep 09, 2007 9:05 am
Location: Prizren
Contact:

Re: Carlos Santana në bashkpunim me Chris Cornell,Joe Cocker

Post by David Gilmour »

wuueee super poget paska me kan :)
User avatar
Mr Bassman
Posts: 167
Joined: Tue May 11, 2010 10:54 am

Re: Carlos Santana në bashkpunim me Chris Cornell,Joe Cocker

Post by Mr Bassman »

wooohooo spom pritet mi ngu :D
Zank1ce
Posts: 1746
Joined: Sat Oct 08, 2005 3:19 am
Location: 0290/70000

Re: Carlos Santana në bashkpunim me Chris Cornell,Joe Cocker

Post by Zank1ce »

Ku e paskan gjet Nas' se ,qe sa su kon gjall ky njeri .
Post Reply