Video-spoti i ri i "Garazhat e Bardha"

Diskutoni rreth rock grupeve shqiptare.
Post Reply
User avatar
AC/DC
Posts: 339
Joined: Sun Feb 07, 2010 7:38 pm

Video-spoti i ri i "Garazhat e Bardha"

Post by AC/DC »

Me daten 4 te ketij muaji rock-grupi nga Mitrovica i quajtur “Garazhat e bardha” i perbere nga 3 antare Bashkim Myftari (Vokal/Gitare), Rexhep Myftari (Bas gitare) dhe Mithat Sejdiu (Bateri) ka publikuar video-spotin e tyre me te ri te quajtur “Andrra”./rockshqip.com

Linku direkt se bashku me videon
Post Reply