Vrejtjet, perjashtimet dhe raportimet

Rregullat e forumit. Ju lutem qe se pari te konsultoheni ketu para se te regjistroheni/postoni.
User avatar
dream_th
Administrator
Posts: 5527
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:55 am
Contact:

Vrejtjet, perjashtimet dhe raportimet

Post by dream_th »

Administratoret/moderatoret kan te drejt me dhen vrejtje antarit nese shkrimi i tij eshte jasht rregullave. Per cdo vrejtje qe ipet ju merrni njoftim nepermjet emailit, poashtu te profili juaj (te nengrada) do te paraqitet: Vrejtje: x (x dmth numri i vrejtjeve)

Nese mirren 3 vrejtje antari perjashtohet.
--------------------------------------------------------------------------------

Antari mundet te raportoj ndonje postim qe mendon se eshte ofendues apo e papershtatshme duke klikuar ne ikonen me shenjen ! ne anen e djatht te postimit, me at veprim ju njoftoni moderatorin pergjegjes per te rishikuar shkrimin/postimin dhe te veproj sipas nevojes.