Rregullat e reja per foto gallerin

Rregullat e forumit. Ju lutem qe se pari te konsultoheni ketu para se te regjistroheni/postoni.
User avatar
SOPRANO
Administrator
Posts: 12039
Joined: Thu Jun 17, 2004 3:04 am
Location: tu plepi

Rregullat e reja per foto gallerin

Post by SOPRANO »

duhet te ju njoftojm se rregullat ne foto galleri jan ndryshuar.

Antari duhet te ket mbi 100 postime qe foto-ja ti aprovohet.Prandaj i lutemi antarve qe te mos dergojn foto nese nuk i kan mbi 100 postime,sepse foto nuk do aprovohet.

Fotove te shumta nga nje antar nuk do i lejohet aprovimi.
User avatar
Artan
Administrator
Posts: 3457
Joined: Wed Dec 17, 2003 12:52 am
Location: RockSonte.com
Contact:

Post by Artan »

Ndalohet ofendimi i antarit perndryshe merrni vrejtje.

Ju lutemi qe fotot t'i vendosni ne rubrikat qe i perkasin ato foto, nese eshte e juaja ateher vendosni ne kategorin Foto te Antareve, nese eshte ndonje montim te montazhat, nese ska te beje me antar athere te foto te ndryshme dhe dizajnimet e juaja te Wallpapers.
Locked