Femna e shtin dreqin n'shishee ?

User avatar
Adagio
Posts: 719
Joined: Wed Feb 03, 2010 11:59 pm

Re: Femna e shtin dreqin n'shishee ?

Post by Adagio »

pse dreqi dhijan koka a ...ksi i dhirë ????
User avatar
GzI3mOsS
Posts: 1085
Joined: Thu Nov 20, 2008 7:21 pm
Location: United colours of Prishtinë

Re: Femna e shtin dreqin n'shishee ?

Post by GzI3mOsS »

zakonisht .. qiky .. i verdhi.. .. prej tutes e ka :roll:
User avatar
GzI3mOsS
Posts: 1085
Joined: Thu Nov 20, 2008 7:21 pm
Location: United colours of Prishtinë

Re: Femna e shtin dreqin n'shishee ?

Post by GzI3mOsS »

qfar kohe ko me marr neser ?
User avatar
Adagio
Posts: 719
Joined: Wed Feb 03, 2010 11:59 pm

Re: Femna e shtin dreqin n'shishee ?

Post by Adagio »

GzI3mOsS wrote:qfar kohe ko me marr neser ?

neser dot jete kohe mjaft e bukur ..dite verore..do te bjer bor..dhe riga shiu..dhe nje ylber do paraqitet
User avatar
GzI3mOsS
Posts: 1085
Joined: Thu Nov 20, 2008 7:21 pm
Location: United colours of Prishtinë

Re: Femna e shtin dreqin n'shishee ?

Post by GzI3mOsS »

phaaaa qysh me hek gjith at bor n'at nxet bree :P:P


Btw : qfar ngjyre e ka dreqii ? - se qajo osht mnyra e vetme qe ta tregon kohen mir ::byqa::
User avatar
darian
Posts: 1040
Joined: Wed Nov 05, 2008 4:50 pm
Location: .www

Re: Femna e shtin dreqin n'shishee ?

Post by darian »

qy dreqin ne shishe.. femna e shtin shishen ne dreq se :)
Post Reply